Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

PRAKTICASA SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Registrul General al Agenției Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 23211 din 23.11.2020.

Colectarea datelor se face prin formularul de abonare la buletinul informativ din cadrul site-ului prakticasa.ro. Datele ce vor fi salvate în baza de date ale PRAKTICASA SRL sunt: nume, prenume, adresa de email. Optarea pentru abonarea la buletinul informativ implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de compania PRAKTICASA.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: informarea cu privire la noutățile publicate în cadrul site-ului prakticasa.ro, informarea despre produsele și promoțiile PRAKTICASA sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de PRAKTICASA, realizarea de rapoarte statistice.  

PRAKTICASA SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția partenerilor de servicii de marketing și alte servicii, agreați de PRAKTICASA cu care există contracte în acest sens și care se obligă prin acestea să protejeze aceste date.

PRAKTICASA SRL va informa periodic abonații prin buletine informative în legătură cu produsele și ofertele promoționale. De asemenea prin buletinul informativ PRAKTICASA SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informațiile cu caracter personal pot fi divulgate către Poliție, Instanțe judecătorești sau organe ale statului abilitate atunci când există o cerere expresă din partea acestora și legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea buletinului informativ când nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • prin bifarea opțiunii „Dezabonare” din cadrul acestuia; prin trimiterea unui email la adresa marketing@prakticasa.ro prin care solicită în mod expres dezabonarea.

În cazul în care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal, pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa marketing@prakticasa.ro prin care furnizează datele modificate.